Hvorfor har jeg så vondt hele tiden?

Smerte 1:48:36
Hvorfor har jeg så vondt hele tiden?

Manuellterapeut Svein Kristiansen: smerteforståelse for pasienter

Mer

Hvordan formidler vi smertebudskapet til våre pasienter? Dette foredraget er pasientundervisning i praksis, holdt av manuellterapeut Svein Kristiansen.

Vi har fått filmet et foredrag hvor Svein Kristiansen har pasientundervisning om å forstå smerter. Hvordan kan vi som terapeuter forklare temaet i lys av nyere forskning? Følg med når Svein Kristiansen forklarer om kroniske smerter til en gruppe pasienter.

Varighet 1 time 46 minutter.

Om foredragsholder Svein Kristiansen:
 
Svein er fysio- og manuellterapeut, eier og daglig leder av MSK Klinikken. Han har jobbet utenlands og siden 2008 i Norge, bl.a. som høgskolelektor ved HiO og som kursleder i manuellterapi. 
 
Svein har arbeidserfaring fra muskel- og skjelettklinikker i både det offentlige og det private, idrettsklinikker og idrettsmedisin, bedriftshelsetjeneste og ortopediske avdelinger på sykehus.
 
For tiden har Svein stor interesse av nervesystemet, immunsystemet og hvordan disse to fantastiske systemene har påvirkning på menneskets smertesystem. Dette ser vi i kursene hans!
 
Svein Kristiansen har to andre spennende foredrag på L5: "Klinisk resonnering" og "Fra Descartes til 2014 – Hvorfor har vi mer vondt nå enn før?"

Ønsker du å motta nyheter og gode tilbud fra oss?