"Den aktive hofte/lysken" Thomas Ødegaard

Smerte 44:38
"Den aktive hofte/lysken" Thomas Ødegaard

Hofte- og lyskeplager forklart fra en av bransjens beste

Mer

Dette kurset gir en grundig innføring i hofte –og lyskesmerter hos aktive individer. Foredragsholder Thomas Ødegård presenterer forekomst og inndeling av de mest aktuelle diagnosene, før han gjennomgår undersøkelse og behandlingsalternativer for disse. Kurset gir oss flere nyttige verktøy til bruk i klinisk praksis samt en oppdatert innsikt i aktuell forskning.

Thomas Ødegård er spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi. Han har jobbet med idrettsmedisin i mange år, og jobber i dag blant annet med herrelandslaget i fotball.

 

Del 1.

I kursets første del gir foredragsholder en oversikt over ulike typer hofte/lyskeskader og ser på forekomsten av disse. Typiske symptombilder blir også presentert.

 

Del 2.

Del 2 av kurset omhandler undersøkelse av hofte/lyske. Vi får presentert aktuelle spørreskjemaer, kliniske tester og andre verktøy til bruk i undersøkelse og diagnostisering.

 

Del 3.

I kursets tredje og siste del er temaet behandling av hofte –og lyskesmerter. Her presenterer foredragsholder kliniske guidelines knyttet til hver enkelt diagnose og drøfter samtidig betydningen av klinisk erfaring i behandlingsforløpet. Avslutningsvis oppsummeres de viktigste poengene fra hele kurset. 

Ønsker du å motta nyheter og gode tilbud fra oss?