L5.no
...

Espen Arntzen

Få personer i landet kan skilte med Espens høye nivå av både boklærdom og praktisk erfaring fra helse og treningsbransjen.

Helt siden 80-tallet har Espen vært lidenskaplig interessert i trening, helse og ernæring. I 2004 grunnla han  “Akademi for personlig trening” og har siden det vært daglig leder og fagansvarlig i selskapet.

Han er utdannet naprapat og innehar en rekke internasjonale sertifiseringer fra blant annet Charles Poliquin, Paul Chek, Athletes Performance  og International Sports And Sciences Association. I tillegg har han jobbet med kurs og foredragsvirksomhet både nasjonalt og internasjonalt og som konsulent for flere helse - og treningsrelaterte selskaper og tidsskrifter rundt omkring i verden.

I tillegg til alle treningsrelaterte utdannelser er han også utdannet innen NLP og jobber i dag også med coaching for å hjelpe individer til å nå sine mål på raskeste måte.

Gjennom årene har han vært ekstremt heldig og fått lov til å lære av de beste og har i dag muligheten til å føre mye av dette videre i min virksomhet som trener, foreleser og coach.

Ønsker du å motta nyheter og gode tilbud fra oss?