Hei!
Får å se denne videoen må du være logget inn og ha et aktivt abonnement.
Du kan klikke på "Få tilgang til alt for kun 129,- per mnd" knappen for å opprette en konto.
Slik er prosessen:
Du fyller inn epostadressen din, lager deg et passord og legger til et betalingskort.
Det er alt som skal til for at du kommer i gang med din 7 dagers gratise prøveperiode!
Når det er gjort kan du se denne og alle de andre forelesningene på l5.no.
Og husk, det er ingen bindingstid og du kan si opp når som helst... men det er selvsagt best å bli værende, slik at du kan lære nye ting hver dag!
We are getting fatter and sicker We are getting fatter and sicker
Learning points are:
- We are getting fatter and sicker. Why?
- Since the introduction of the low fat guidelines, we have become steadily fatter
- Sugar is the main enemy - not fat
- Processed food contains sugar, vegetable oils and grains - all arguably not conducive to good health
- J.E.R.F. - Just Eat Real Food
- The use of low carb diets has been very helpful for weight loss, reversal of Type 2 diabetes and the management of childhood epilepsy
- There is increasing interest in the use of low carb diets in the management of a number of other chronic diseases